Ana içeriğe atla

Ücretsiz E-Ticaret Sistemi Proticaret 3.0 Versiyonu Yayınlandı.

Türkiye'nin lider ücretsiz E-Ticaret sistemi sloganıyla yola çıkan Proticaret ekibi, 3.0 versiyonunu yayınladı.Bu versiyon da diğer versiyonlar gibi ücretsiz olarak sunuluyor.

Üzülerek söylüyorum ki, eski versiyonlarda ücretsiz olan bazı özellikler bu versiyonda ücretlendirilmiş.Örneğin: eski versiyonlarda tamamen ücretsiz olan Sanal Pos modülü , 3.0 versiyonunda bir kereye mahsus 150 $ olarak ücretlendilirmiş.Aslında bu haber eski versiyon kullanıcıları için kötü olabilir.Zira birçok banka sanal pos altyapısında değişiklikler yapmaktadır.Dolayısıyla ilerleyen günlerde eski versiyon kullanıcıları sanal poslarını kullanamaz hale gelebilirler.

Proticaret yetkilileri, bu bedeli ödemek istemeyenler için farklı bir alternatif sunmayı da unutmamış.Eğer hostinginizi Proticaret çözüm ortağı 444Hosttan alırsanız, sanal pos modülü kullanım ücreti ödemeyeceksiniz.

Proticaret 3.0 versiyonunda en çok gözüme çarpan özellik tasarımla alakalı, zira Proticaret 3.0 tasarımda responsive temayla geliyor.Cep telefonu, tablet ve bilgisayar uyumlu responsive tasarım mobil trafikte avantaj sağlayabilir.Ancak şunu söylemeden de geçemeyeceğim.Demo sayfası Gtmetrix ve Google Page Speed İnsight'da çok iyi neticeler alamıyor.Çok yavaş kalıyor.

Proticaret 3.0 versiyonunun en belirgin özelliklerini sıralayacak olursak, yenilenen responsive tasarım, yenilenen admin paneli, admin paneli master page özelliği, .Net Framework 4.0'a geçiş, tüm komponentlerde iyileştirme, özet raporlar, N11 ve Gittigidiyor modüllerinde güncelleme, tekstil, ayakkabı vb sektörler için toptan sipariş modülü,online lisanslama,birden fazla şubesi olan işletmeler için cari ve stok bazlı fiyat listesi modülü, plasiyer-servis-teklif modüllerinde yapılan iyileştirmeler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Proticaret E-Ticaret Sistemi - Eski Sürümler

Merhaba değerli ziyaretçim.Bildiğin gibi Proticaret E-Ticaret altyapısının 3.0 versiyonu çıktı.Vatana millete hayırlı olsun. Şuan indirilebilir durumda.Ancak an itibariyle gördüm ki, eski sürümlerin indirme linklerini proticaret.org'dan kaldırmışlar. Ola ki işin düşer, lazım olur, eski sürüm dosyalarına ihtiyaç duyabilirsin. Evet dediğini duyar gibiyim.O zaman doğru yerdesin.Bulabildiğim tüm sürümlerin ve proticaret canlı destek client uygulamasının dosyalarını bu başlık altında bulabilirsin. Proticaret versiyon 1.05 Proticaret versiyon 1.06 (arşivde bulamadım elinde olan varsa paylaşabilir) Proticaret versiyon 1.07 Proticaret versiyon 1.08 Proticaret versiyon 1.09 Proticaret versiyon 2.0 Proticaret versiyon 2.1 Proticaret versiyon 2.2 Proticaret versiyon 2.3 Proticaret versiyon 3.0 Proticaret Exclusive (13.10.2014 - 17:30) ( Proticaret 3.0 adını Exclusive olarak değiştirmişler.Farklılık yapmış olabilirler.Her ihtimale karşı bu versiyonu da ekliyorum) Proticaret

Google Adwords Reklamcılığın Temelleri Sınavı Hakkında Tecrübe ve Tavsiyelerim.

Merhaba arkadaşlarım.Umarım iyisinizdir.Bu yazıya ulaştıysanız konuyla ilgilisinizdir demek.Haksız mıyım? Şimdi, konumuza gelirsek; Uzun bir süredir iş hayatında Google Adwords reklamlarını kullanıyorum.Ve bu sebeple aklımın köşesinde Google Adwords uzmanlık sertifikasını alma fikri var.Evet aslında bu fikir baya uzun zamandır zihnimiz derinliklerinde yerini muhafaza ediyor.Bu arada hala sertifikam yok.Eğer sertifikayı alırsam buradan ilan edeceğim. Söz... (Nihayet 17 Aralık 2014 tarihinde, Google Adwords Görüntülü Reklamcılık İleri Düzey Sınavında başarı sağlayarak sertifikamı aldım.Tecrübelerimi şu yazıda paylaştım. Google Adwords Görüntülü Reklamcılık İleri Düzey Sınavı Tavsiye ve Tecrübelerim Adwords Sertifikasyonu ) İlk olarak Google Partners a üye olarak başlamıştım.Çook çok uzun zaman önceydi.Google Partners'a üyeydim.Panelde beni bekleyen 3 sınav vardı. Google Adwords sertifikasına hak kazanmak için, 3 sınavın 2'sinde başarı sağlamam lazımdı.Sınavlar; Reklamcılı

Ad.soyad.com.tr alan adı nasıl alınır?

Bu yazımda sizlerle ad.soyad.com.tr alan adını en ucuz ve en kısa yoldan belgesiz nasıl alabileceğinizi anlatacağım. Bilindiği üzere Türkiye’de com.tr alan adları Ortadoğu Teknik Üniversitesi tarafından verilmektedir.Başvuru esnasında çeşitli belgeler talep edilmektedir.Yanlız yapılan son uygulamayla ad.soyad.com.tr alan adı almak son derece kolaylaştırılmıştır. Web sayfasında başvuru şartları için “ Ad-soyad.com.tr için, kimlik bilgileri ile birebir uyuşan alan adı başvurularında belge gerekmemektedir . Ancak, kimlik bilgileri ile başvurulan alan adının birebir uyuşmaması ya da Mernis sistemine bağlanırken teknik bir problem oluşması halinde, T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı fotokopisi ya da üzerinde T.C. kimlik numarası bulunmayan nüfus cüzdanı fotokopisinin yanı sıra T.C. kimlik numarasının bulunduğu bir web sayfasından alınan çıktının fotokopisi,” denmektedir. İlk gelen alır prensibi geçerli olmakla beraber elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim.