Ana içeriğe atla

Zizigo.com 59.99 TL kampanya mı, reklam mı, hata mı ?

Genelde Donanımhaber Sıcak Fırsatlar bölümünü takip ederim.12 Mart'ı 13 Mart'a bağlayan gece DH sıcak fırsatlar'da Zizigo ürünlerinin birçoğunda akıl almaz indirimlerin olduğu yönünde konuyu görünce gelişmeleri takip etmeye başladım.

Sitede inanılmaz fiyatlar vardı.Birçok ürün 59.99 TL den satıştaydı.

Bu fiyatları gören Donanımhaber sakinleri siteyi sipariş yağmuruna tutarak kilitlenme noktasına getirmişlerdi.Bir ümit, ya gelirse şeklinde hatta yüksek adetlerde siparişlerinini verdiler.

Sabah olunca verilen siparişler stok yok, tedarikçiden yanlış liste geldi vb bahanelerle iptal edildi.

İş bundan sonta adeta patladı.Gördüğüm kadarıyla Zizigo.com Facebook sayfası olumsuz yorum ve negatif puanlamalarla hızla düşüşe geçti.Facebook sayfalarında bolca şikayet var.

Ayrıca DH'den bir arkadaş bu durumla ilgili Zizigo.com'un mağduriyetleri gidermek adına bir planının olduğunu iddia etmekte.Zamanla göreceğiz.

En çok üzüldüğüm kişi de site yöneticisi.Onun yerinde olmak istemezdim.Zira e-ticaret dalgınlık kaldırmıyor.Yapılacak ufak bir hata güvenilir site imajını yerle bir edebiliyor.

Bakalım Zizigo bozulan imajını düzeltmek için ne yapacak.

Edit:Zizigo iptal edilen siparişlerin en ucuz 3 adedini sepetlere yeniden yükledi.Zararı göze alarak bazı siparişleri gönderecekler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Proticaret E-Ticaret Sistemi - Eski Sürümler

Merhaba değerli ziyaretçim.Bildiğin gibi Proticaret E-Ticaret altyapısının 3.0 versiyonu çıktı.Vatana millete hayırlı olsun. Şuan indirilebilir durumda.Ancak an itibariyle gördüm ki, eski sürümlerin indirme linklerini proticaret.org'dan kaldırmışlar. Ola ki işin düşer, lazım olur, eski sürüm dosyalarına ihtiyaç duyabilirsin. Evet dediğini duyar gibiyim.O zaman doğru yerdesin.Bulabildiğim tüm sürümlerin ve proticaret canlı destek client uygulamasının dosyalarını bu başlık altında bulabilirsin. Proticaret versiyon 1.05 Proticaret versiyon 1.06 (arşivde bulamadım elinde olan varsa paylaşabilir) Proticaret versiyon 1.07 Proticaret versiyon 1.08 Proticaret versiyon 1.09 Proticaret versiyon 2.0 Proticaret versiyon 2.1 Proticaret versiyon 2.2 Proticaret versiyon 2.3 Proticaret versiyon 3.0 Proticaret Exclusive (13.10.2014 - 17:30) ( Proticaret 3.0 adını Exclusive olarak değiştirmişler.Farklılık yapmış olabilirler.Her ihtimale karşı bu versiyonu da ekliyorum) Proticaret

Google Adwords Reklamcılığın Temelleri Sınavı Hakkında Tecrübe ve Tavsiyelerim.

Merhaba arkadaşlarım.Umarım iyisinizdir.Bu yazıya ulaştıysanız konuyla ilgilisinizdir demek.Haksız mıyım? Şimdi, konumuza gelirsek; Uzun bir süredir iş hayatında Google Adwords reklamlarını kullanıyorum.Ve bu sebeple aklımın köşesinde Google Adwords uzmanlık sertifikasını alma fikri var.Evet aslında bu fikir baya uzun zamandır zihnimiz derinliklerinde yerini muhafaza ediyor.Bu arada hala sertifikam yok.Eğer sertifikayı alırsam buradan ilan edeceğim. Söz... (Nihayet 17 Aralık 2014 tarihinde, Google Adwords Görüntülü Reklamcılık İleri Düzey Sınavında başarı sağlayarak sertifikamı aldım.Tecrübelerimi şu yazıda paylaştım. Google Adwords Görüntülü Reklamcılık İleri Düzey Sınavı Tavsiye ve Tecrübelerim Adwords Sertifikasyonu ) İlk olarak Google Partners a üye olarak başlamıştım.Çook çok uzun zaman önceydi.Google Partners'a üyeydim.Panelde beni bekleyen 3 sınav vardı. Google Adwords sertifikasına hak kazanmak için, 3 sınavın 2'sinde başarı sağlamam lazımdı.Sınavlar; Reklamcılı

Ad.soyad.com.tr alan adı nasıl alınır?

Bu yazımda sizlerle ad.soyad.com.tr alan adını en ucuz ve en kısa yoldan belgesiz nasıl alabileceğinizi anlatacağım. Bilindiği üzere Türkiye’de com.tr alan adları Ortadoğu Teknik Üniversitesi tarafından verilmektedir.Başvuru esnasında çeşitli belgeler talep edilmektedir.Yanlız yapılan son uygulamayla ad.soyad.com.tr alan adı almak son derece kolaylaştırılmıştır. Web sayfasında başvuru şartları için “ Ad-soyad.com.tr için, kimlik bilgileri ile birebir uyuşan alan adı başvurularında belge gerekmemektedir . Ancak, kimlik bilgileri ile başvurulan alan adının birebir uyuşmaması ya da Mernis sistemine bağlanırken teknik bir problem oluşması halinde, T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı fotokopisi ya da üzerinde T.C. kimlik numarası bulunmayan nüfus cüzdanı fotokopisinin yanı sıra T.C. kimlik numarasının bulunduğu bir web sayfasından alınan çıktının fotokopisi,” denmektedir. İlk gelen alır prensibi geçerli olmakla beraber elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim.